Can Jubany, mi primer Estrella Michelin

Fa quasi dos mesos que vam fer el primer pas cap aquest món que son els restaurants de cuina d’autor i d’Estrella Michelin. Per començar, hem triat el restaurant de Nandu Jubany, el Can Jubany, perquè havíem escoltat molt bones crítiques, Nandu es tot un personatge (ens agrada molt el seu programa de “Menu cap de setmana“) i tampoc en sortia tant mal de preu (els seus menus degustació comencen a 64€).

Finalment vam triar el menu “Passeig per Catalunya” i ens va encantar del primer al ultim plat!! El llistat complert de tots els tastets amb més fotos el podeu trobar al blog del Eduard (ebc.cat). Jo com que sóc mes de pastisseria faré referencia solo als postres. Vam provar 4 coses:

  • Crema de vainilla amb préssec i marialluïsa, galeta de xocolata blanca amb fruita de la passió i gelat de préssec vermell
  • L’evolució de la pinya colada
  • “Babà” de brioix amb vainilla, rom cremat i gelat de nata
  • i una caixeta de bombons varis per acompanyar els cafes i emportar cap a casa 🙂

postres-1024x802

Dels quatre, el que més, més, MÉS m’ha agradat era el babà de brioix amb rom cremat i gelat. Ha sigut una coseta mooolt esponjosa, dolceta pero lo just, calenta i freda al mateix moment… una combinació perfecta! Els altres dos també estaben super bons, amb molts contrastos de textures, dolç i acid ben mesclats, pero el babà era el que encara recordo, i mira que tampoc es el postre mes complicat a fer -m’imagino, un brioix amb un gelat per sobre, pim pam!

He de buscar la recepta i probar de fer-ho, ja va sent hora que pujem una mica el llistó dels postres en aquesta web…. ;))

Advertisements

One thought on “Can Jubany, mi primer Estrella Michelin

  1. Pingback: Disfrutar | Sunday Baking

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s